Partenerii noștri

Generali

Suntem în top 3 cei mai de încredere asiguratori din Romania, având cel mai mic număr de petiții din piață și un indicator de satisfacție a clienților.

Vezi Detalii...
Asirom

De peste 25 de ani, suntem compania de asigurări tradițională a românilor, oferindu-vă siguranța, confortul și protecția de care aveți nevoie.

Vezi Detalii...
Euroins

Prin inovarea constantă a produselor și serviciilor, EUROINS iși asigură continua creștere și raspunde întodeauna noilor cerinte ale clienților.

Vezi Detalii...
City Insurance

Produsele companiei sunt create și adaptate pentru a satisface nevoile de asigurare ale clienţilor actuali și potenţiali.

Vezi Detalii...
Ergo

Asigurarea de pierderi financiare ale turiştilor rezultate din neefectuarea călătoriilor contractate.

Vezi Detalii...
Gothaer

Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucuresti si din alte orase mari din Romania.

Vezi Detalii...
Grupama

Groupama Asigurări este parte a unui grup internațional de asigurări și servicii financiare din Europa.

Vezi Detalii...
NN

Responsabilitatea pe care ne-o asumăm față de societate are la bază principiile pe care le urmărim.

Vezi Detalii...
OMNIASIG

Cota de piaţă, portofoliul de clienţi şi produse, garanţia serviciilor de despăgubire confirmă poziţia de top pe care OMNIASIG Vienna Insurance Group o ocupă astăzi în România.

Vezi Detalii...
Uniqa

Compania se preocupă permanent și acordă o mare importanță dezvoltării de produse și de soluții de asigurări integrate, adaptate nevoilor actuale și stilului de viață modern și dinamic.

Vezi Detalii...
SIGNAL IDUNA

Permanent adaptate mediului de afaceri din Romania, dar și necesităților specifice ale fiecărei companii, asigurările de grup Signal Iduna dau valoare oricărui pachet de beneficii extra-salariale.

Vezi Detalii...
Allianz-Tiriac

Allianz-Tiriac oferă la ora actuală o gama completă de produse și servicii de protecție și planificare financiară, pe toate segmentele de asigurări – auto, bunuri, raspundere, viață, sănatăte

Vezi Detalii...